www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-07-2007, 12:23 AM   #1
alien
Geçerken Uğradım

alien Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 42174
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : alien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished road
Wink Özaydınlı: "Sırada G.Saray var"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Beşiktaş derbisinden sonra FB TV’ye yaptığı açıklamada, 33. haftada Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak maça atıfta bulunarak Galatasaraylılar’ı kızdırdı. Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı Beşiktaş derbisinde çok akıllı bir oyun taktiği sergilediğini savunan Özaydınlı, "Zevkli bir maçtı. Söylenecek çok şey var ama şu aşamada söylenecek bir şey yok. Bu galibiyetten sonra ‘Fenerbahçe şampi’ demiyorum.

Onun tadına varmak için sırada birisi daha var. Onu da yeneceğiz. Öylesi daha zevkli oluyor. Bu gece için herkese teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız sayın Aziz Yıldırım ve bizlere gösterilen bu güven insanı duygulandırıyor” dedi. Asbaşkan Murat Özaydınlı, Fenerbahçe camiasındaki birlik ve beraberliğin sürmesi halinde yolunun açık olduğunu söyledi. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanlarından Ali Şen’e, Florance Nightingale Hastanesi’nde anjio yapıldı.
alien çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı