![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AMERIKAL, INGILIZ ve IRAKLI
Bir Amerikalı, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus çay içiyorlarmis. Amerikali çayını bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis -"Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis.Ingiliz de bunun üzerine çayını bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis. -"Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis. Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde çayını bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs. -"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki, biz ayni adamlarla iki kere çay içmeyiz." AVLANMA YASAGI Adam, avlanmanin son derece yasak oldugu, yakalaninca çok yüklü para cezalarinin kesin uygulandigi milli parkta, göl kenarinda, kucaginda kocaman bir balik ile parkin polis müdürüne yakalanmis.. -"Avlanma izniniz var mi?.." diye sormus, polis müdürü.. -"Yok.." demis adam, -"Gerek de yok çünkü bu baligi ben evimde besliyorum. Her gün buraya gelip gölde bir müddet yüzdürüyorum, islik çaliyorum dönüp geliyor, alip eve götürüyorum.." -"Tamamen palavra..!" demis polis müdürü, "Baliklar bu dediginizi yapamaz.." -"İnanin bu gerçek efendim.. İsterseniz göstereyim.." -"Tamam.. Görelim bakalim.." Adam baligi gölün derin sularina birakmis, aradan birkaç dakika geçmis, polis müdürü adama dönüp "Evet?" demis -"Evet ne?" -"Ne zaman geri çagiracaksin?" -"Neyi?" -"Baligi.." -"Hangi baligi!." |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
komık fıkralar 94 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2007 09:30 PM |
komık fıkralar 80 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2007 09:21 PM |