![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açık Dilekçe
Görmediğim bir bambaşka durum var Sizin şehrin kızlarında savcı bey Yaklaşanı ta yürekten vururlar Kan kokuyor gözlerinde savcı bey Gayeleri gönül kırmak dal gibi Bakışları çifte favül bal gibi Ülkeler fethetmiş bir kral gibi Gurur dolu pozlarında savcı bey Kaş yaparken, göz çıkarır elleri; Çok silahtan tesirlidir dilleri Hayret ettim, bir tuhaf ki halleri Poyraz eser yüzlerinde savcı bey Derviş olup çıktım tığsız, tebersiz İlk görüşte avladılar habersiz Pişirdiler beni tuzsuz, bibersiz Kebap oldum közlerinde savcı bey Bölüştüler gönlüm ile aklımı Davacıyım, ara benim hakkımı... Bir yol göster, haklı mıyım, haksız mı? Yorulmayın izlerinde savcı bey.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 34 Thanked 22 Times in 16 Posts
Üye No: 43459
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eline emegine saglık güsel şiirdi..!!
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türbanla ilgili 6 sayfalık dilekçe 11 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 07:22 PM |
Açık Dilekçe | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 08:30 PM |
Açık Açık Çağırır Aşkını | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 10:44 AM |
Kartal Yiğit: Tigana her şeyi açık açık anlattı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-22-2006 12:39 PM |
antepli muhtarın turkcell e yazdığı dilekçe.. | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 16 | 09-27-2006 09:16 PM |