![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AK Parti'nin Samsun mitingine ilginç afişler damga vurdu. İşte Daltonlar..
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitingi için parti teşkilatı tarafından hazırlanan pankartlar büyük ilgi gördü. AK Parti'nin yaptırdığı ilk pankartta MHP lideri Devlet Bahçeli "iplikçi abi" sıfatıyla "İdamı ben kaldırdım kimseyi astırmam" UZAN'A GENÇ ABİ Genç Parti lideri Cem Uzan "genç abi" sıfatıyla "9 trilyonu ben değil babam aldı" AĞAR'A AĞIR ABİ DP lideri Mehmet Ağar "ağır abi" sıfatıyla "Meclise gidecektim okçu abim kızdı" BAYKAL'A OKÇU ABİ CHP lideri Deniz Baykal, "okçu abi" sıfatıyla "Ben kriz için varım" düşünceleriyle montajlanan "kelle" fotoğrafları eşliğinde karikatürize edildi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Genelkurmay’dan iki nevruz afişi 21MART | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-21-2008 04:26 PM |
Daltonlar kaçıyor, Red Kit kovalıyor | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 02:54 PM |
Seks Partisi'nin afişi Kanada'da kriz oldu / 18 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 07:19 PM |
CHP liderinden 'Daltonlar' cevabı | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 01:51 AM |
Kadınları kızdıran reklam afişi 3mart | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-03-2007 04:33 PM |