![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1696
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Taraftarımıza layık olmaya çalışacağım"
17 Temmuz 2007 Salı Fenerbahçe Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Gökçek Vederson, FB TV'de "Kamp Günlüğü" programının konuğu oldu. Fatih Demirkol'un sorularını yanıtlayan oyuncumuz takım ile çok iyi anlaştığını ve kaynaştığını söyledi. Kampta her türlü olanağa sahip olduklarını belirten Vederson, "Bizden sadece işimizi yapmamız isteniyor. Futbolcular olarak dünyada istediği işi yapamayan çok insandan şanslıyız" diye konuştu. Takıma uyum sorunu yaşamadığını da söyleyen Vederson şöyle konuştu: "Bütün takım ile çok iyi anlaşıyorum. Herkes sıcak kanlı ve anlayışlı. Sahada ise tam bir disiplin var. Herkes çok çalışıyor, herkes forma giymek istiyor. Tabi forma sayısı kısıtlı. Herkes profesyonel bir şekilde işini yapmaya çalışıyor. İş dışında da sıcak bir ortam var." Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Vederson "Brezilya'da da herkes Fenerbahçe'ye gelmemden dolayı çok memnun oldu. Brezilya'da Fenerbahçe'nin gerçekten büyük bir kitlesi var ve Fenerbahçe orada gerçekten ilgiyle takip ediliyor" diye konuştu. Fenerbahçe'nin futbol yapısı hakkında sorulan bir soruya Gökçek Vederson şu yanıtı verdi: "Fenerbahçe'de bir Türkiye-Brezilya sentezi var. Bu da ortaya güzel bir futbol çıkarıyor. Brezilyalıların bana göre temel özelliği çok çalışmalarıdır. Çalışmaları verimlidir ve daha fazla şeyler verebilmek doğrultusunda çalışırlar. Türklerin kaybetmeme hırsıyla bütünleşince gerçekten farklı bir tarz oluyor." Başarının çok çalışmaktan ve fiziki kondisyondan geldiğine inandığını söyleyen Vederson şunları söyledi: "Fizik kapasitesi yüksek, tekniği iyi ve kazanma hırsı olan bir takım oluşturabilirsek daha büyük işler yapabileceğimize inanıyorum. Şu anki çalışmaların temelinde de bu var. Zico, hepimizden daha fazla tempo istiyor. Tekniğimizi geliştirmeye çalışırken, kazanma mecburiyeti ve kazandıktan sonraki mutluluğu hepimize farklı aşılıyor." Roberto Carlos ile oynamanın büyük bir onur olduğunu söyleyen Vederson, "Roberto Carlos ile oynamak, her futbolcunun isteyeceği bir şey. Benim için büyük mutluluk, büyük gurur" dedi. Avrupa'da başarı için takım olarak her türlü olanağa sahip olduğumuzu söyleyen Vederson, "Avrupa'da başarılı olmak için her türlü imkanımız var. İyi çalışma ortamı, iyi oyuncular, iyi bir teknik direktör ve çok güçlü, birbirine bağlı bir camia. Şansın da biraz yardımıyla bunu başarmamak için bir sebep yok" diye konuştu. Fenerbahçe'nin kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu söyleyen Vederson, sözlerini şöyle sürdürdü :"Fenerbahçe'de gerçekten kötü oyuncu yok. Hepsi çok değerli arkadaşlar ve futbol yetenekleri, bilgileri üst düzeyde. Benim gibi yeni gelen tüm arkadaşların kısa bir sürede uyum sağlayıp takımın çok üst seviyelere gelmesine katkıda bulunacağımıza inanıyorum." Fenerbahçe taraftarını yakından tanıdığını söyleyen Vederson, "Taraftarımıza layık olmak için elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini tamamladı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın şehvetli röportajı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2008 12:27 AM |
Travmadan Sonra Semih'in Röportajı | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-17-2007 12:58 PM |
Edu Dracena'nın Röportajı | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 12:38 PM |
Roberto Carlos'un Röportajı | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 12:37 PM |
Alen ve Cem abi röportajı | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-16-2006 02:50 PM |