www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-21-2007, 10:17 AM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1862
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan Bu kavga karakolda biter

Yener, 'Romeo' şarkısını ti'ye alan Ortaç için 'Bir Romeo (erkek sevgili) bulsun kendine' dedi

Hande Yener:Serdar bakkal müziği yapıyor
Hande Yener, 'Serdar Ortaç bakkal müziği yapıyor. Ben kendi tarzımı yarattım' diyerek Ortaç'ı ve yaptığı besteleri eleştirmişti. Hande Yener müzik dünyasında bir kavganın fitilini ateşlerken 'Benim bakkal müziği yapanlarla işim olmaz' diyerek de kestirip atmıştı.

Hande Yener:Kendi kimliğini ortaya çıkardı
YENER, 'Serdar şarkımı ti'ye alarak kendi kimliğini ortaya çıkardı' dedi. Uçankuş'a içini döken güzel şarkıcı kavgada bile söylenmeyecek bir söz sarfederek, 'O bir Romeo bulsun kendine' dedi. Muhabir, Romeo'nun (erkek sevgili) olduğunu hatırlatınca, devreye giren Hande'nin sevgilisi, 'Şarkıyı kastettik' diye konuştu.

Serdar Ortaç:Hande çakma Madonna
Serdar Ortaç, bakkal tarzı müzik yaptığı için gurur duyduğunu belirterek 'Piyasanın bildiği, toplumun tüm kesimine hitap eden şarkı; bakkal tarzı şarkıdır, eserlerim hep zirvede' dedi. Ortaç, daha sonra kendisine 'Bakkal şarkıları yapıyor' diyen Hande Yener'i 'Çakma Madonna' ilan etti.

Serdar Ortaç:Her gece tırmalar beni
SERDAR Ortaç, yaptığı şarkıları beğenmeyip 'Bunlar bakkal şarkıları' diyerek eleştiren Hande Yener'i sahne proğgramında ti'ye almayı da ihmal etmedi. Serdar Ortaç dans grubuyla birlikte Hande Yener'in ' Romeo' şarkısını, 'Her gece sabaha kadar tırmalar beni Romeo, Romeo...' diyerek ti'ye alınca Hande'yi çıldırttı.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.