![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1713
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() evvet arkadaslar©¥m bakal©¥m begencekmisinis ¢¾ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.
¢¾ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter. ¢¾ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle. ¢¾ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim. ¢¾ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar. ¢¾ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim. ¢¾ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum. ¢¾ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim. ¢¾ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada ¢¾ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi. ¢¾ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim ¢¾ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum. ¢¾ Asika bagdat sorulmaz. BUSH ¢¾ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda! ¢¾ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim. ¢¾ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular. ¢¾ Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir. ¢¾ Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim ¢¾ ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby ¢¾ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir. ¢¾ Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur. ¢¾ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz. ¢¾ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim. ¢¾ Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir. ¢¾ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun ¢¾ Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi. ¢¾ Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor. ¢¾ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla! bu arada al©¥nt©¥ heeeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|