![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nilgün Marmara’ya
Sevgi en solgun mevsiminden Geçiyor belki de Ve biterken bir kahramanlık çağı Bu kanlı operayı seyrettiğim Alevlerle gölgelenmiş aynadan Kendime tutkun ayrılıyorum. Loş ışıkların altında Birbirlerine kırık dökük Aşk öyküleri anlatan .......mesihlerden geçerken... Bu artık son kez dokunuşum Akşamın parmak uçlarına. Ey uyumlu şizofrenler Hüzünlü benciller Bağışlayın bana bu akşamı... Kimsesiz çocukların gözlerinde Seyrettiğim bu akşamı. Birkaç randevu için beklettiğim intiharım Ve umudun kan kıyısından gelen kadın İçin bağışlayın. O esirgeyen gülüşü ve köpüklü eşarbıyla Gelirdi çünkü Umudun kan kıyısından gelirdi. Ve artık cüzzamlı çocukların yüzlerini Okşayan elleri Savruk yılların soldurduğu bedenime Dokunsa kaygılanmazdı... Sevgi en solgun mevsiminden Geçiyor belki de Günkü dönemem bir sokak köpeği gibi Zehirlediğim yalnızlığıma... Ve karşılıksız acılarda boğulurken gülüşüm Beni sana gittikçe bağlayan utancına sakla Hüznünü, Bana çirkinliğimden ve tarihimden uzak Bir ölüm getir... Özentisiz ve kendine hayran olmayan Bir ölüm Gözlerin ve sesin kadar kesin olan Bir ölüm... En solgun mevsiminden geçiyor sevgi Unut beni unut, belki de terk ettiğin son Cehennemdir bu. Ve akşam... yoksul anıları aydınlatırken Ansızın sesine vurulan kör bir kemancı Kadar İnce ve dokunaklı olan bu akşam Başka kıyılarda güneşlenen bir Alacakaranlık olsam da Savruk yılların soldurduğu bedenime dokun Sesini bağışla bana Dağılan hayatıma bu akşamı bağışla
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|