![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bir tek seyi unutma!
Seni sevdim ben. Kalbim simdi bir sokak çocugu Kelebekleri göç etti gönlümün Issizlasti hayat sanki Sanki, sabahi eksik siirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artik hep kanayacak... Aglanacak bir askin kiyisina vurduysa gözlerim Çare yok, aglayacak. Bir tek seyi unutma! Seni sevdim ben. Kapilari kendime ben açamadim Ya da yanlis saatlerde bekledim gelmeni Düsünüyorum da sen gideli ne çok yalnizim.. Sarmasik askin sarisinda kaldim, sarilamadim. Savunamadim seni kimselere Anlatamadim seni kimselere Kimsesiz kaldim, En çok da sensiz... Bir tek seyi unutma! Seni sevdim ben.. Sana uyumak, Sana uyanmakti hayat. Siratini geçtim yasarken korkmadan Korkumu geçtim cesaretle, ihanetle Berdus bir yalan masumiyeti öptüm bile bile Tek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprak Agaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye firlatildim Kalbimi dar kafese kapatarak Içimdeki bir kanarya Hiç susmadan aglayacak Bir tek seyi unutma! Seni sevdim ben. Yakamozlarinda yikadim sevdami çirilçiplak Seni sevdigimi bagirdim mehtabina Beyazinda akladim bulutunun Mavi mavi sevdim seni içim kan aglayarak Bir tek seyi unutma! Seni sevdim ben. Anlattikça kis vuruyor satirlarima Anlattikça üsüyor, anlattikça isiniyor yüregim. Bugün sardunyalarim da açmadi Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yasayamadiklarim Sensiz soluyorum anlayacagin Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada misin, Var misin, yok musun? Bir tek seyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yikilarak Aklima her geldiginde aglayarak.... |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
CuGoLaS (12-06-2006), garizmatik (01-09-2007), qarizma (12-16-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
unutma ki canım beni kimler unutma di ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 11:45 PM |
Unutma | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 09:51 PM |
Unutma! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 09:12 AM |
Unutma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 09:10 AM |
Unutma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 09:09 AM |