![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AH, NE ZAMAN ?
1. Ne zaman bir telefon sesi duysam Hemen kendi cebime bakıyorum Belki sen ararsın diye … Ne zaman el ele bir sevgili görsem Elimde senden yana sıcaklık bekliyorum Belki sen tutarsın diye … Ne zaman rüyalar görsem *******i hayallerim hemen seni yaratıyor Belki düşlerimde beni seversin diye … Ne zaman seni seviyorum desem Tekrarını bekliyorum sabırsızca Belki sende bana söylersin diye … Ne zaman yağmurlar yağsa Şemsiyenin altına saklanmıyorum Belki yağmur olup yağarsın diye … Ne zaman dalında bir gül görsem Asla koparamıyorum fidanından Belki ruhunda ki can sendedir diye … Ne zaman ağlayasım gelse Göz yaşlarımı kirpiklerimde tutuyorum belki gözyaşımsındır, benden kopma diye … Ne zaman yeni bir şiir yazmaya kalksam Korkuyorum ağır anlamlar yüklemeye Belki şiirimsindir, ağırlık kaldıramazsın diye … Ne zaman bir yerlerim ağrısa Asla ilaç kullanmıyorum Belki ağrıyan yanım sensindir diye … Ne zaman evinizin önünden geçsem Hemen kapınıza dikiyorum gözlerimi Belki çıkıp ta gelirsin diye … Ne zaman bir rüzgar hissetsem tenimde Açıyorum dört bir yana kanatlarımı Belki rüzgar olup, beni de götürürsün diye … Ne zaman bir kavuşmaya rastlasam Hemen bir titreme alıyor içimi Belki bana geri dönersin diye … Ne zaman, zamanı düşünsem Herhangi bir gün aklıma geliyor, Belki bana döneceğin gün, o gündür diye… Ne zaman ölüm düşse satırlarıma Hiç korkmuyorum sorgudan Belki seni cennette sevebilirim diye … Ne zaman içli bir nefes almaya kalksam Zirveye ulaşmadan yarım kalıyor soluğum Belki nefesimsindir, çıkmayasın içimden diye …. Ne zaman bana inanmadığını duysam Çığlık çığlığa intihar etmek istiyorum Belki öldüğümde inanırsın diye … 2. Ne zaman seni düşünsem ve; Ne zaman beni düşünsen? 3. Ne zaman kavuşmamız sevgilim; Ah ! ne zaman ? 4. Dönecek misin geriye ?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|