![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akşamlar
başlıyor seni içime düşüren akşamlarım biliyorum bu akşamda bitmeyecek saatler yine duracak zaman akrepte şiirler yazacak yelkovana oda hasret kalacak günde yirmidört kez öptügü hülyasına ama HÜLYA hep uzakta olacak biliyorum sigaram çıkarmayacak sabaha oda yanacak sabaha kadar aşkından yandıkça küçülecek küçüldükçe zehirleyecek, canlı hayatı yavaş yavaş öldürecek etrafındakileri, yoklugunda biliyorum resmini çizmeye çalışacak aşkınla canlanan fırçalar hiçbirinde sen olmayacaksın o resimlerin çünkü sen resimlere hiç benzemedin resimlere sıgmayacak güzelliktesin biliyorum dogum günündeki kadar parlak olmayacak yıldızlar onlarda seni özledi eski çagları onlar kapatacaklar adına yeni çaglar açacaklar biliyorum gözlerim seni arayacak odamdaki ufukta hayallerimizi söndürmek için aglayacaklar gitarımı burakmalıyım artık yerine söndürmeliyim karanlık odamdaki ışıkları şöyle biraz uzanmalıyım yatagım musalla taşı yumuşaklıgında üşüyorum, sensizlikten üşüyorum kendi ellerimle örtmeliyim üzerimi toprakla gözlerimi kapayıp seni hayal etmeliyim seni bir yıldızın üzerinde beklemeliyim uyumam için bu gerekli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|