![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık Vakit Geçti Yorgunum
Hep seni bekledim gelmeyen Çocukluğumda, o altın çağda O eski masallardan çıkıp ansızın Kırbacı, sihirli seccadesi ve Keloğlan`la Göklerin yedi kat güzelliğinden Hep seni bekledim gelmeyen Gençliğimde, o hür aynalarda O cömert çağrısında çeşmelerin Delikanlı bilekler üstünde Beyaz gelinliklerle salınıp giden Hep seni bekledim gelmeyen Çılgın vuruşunda yüreklerin Yağmur sonrasında bir sabah Denizle güneşin kucaklaştığı İstanbul`un en güzel semtinden Hep seni bekledim gelmeyen Yaylalarda, dumanlı doruklarda Doru taylar üstünde uçarı, kaygısız Mavzer namlularında sıcak, emin Ve Köroğlu gibi dağların yücesinden Hep seni bekledim gelmeyen Kavgalarda düşman bakışlarında Soğuk parıltısında bıçakların Emsalsiz dostluklar uğruna Yiğit yüreklerle vurulup düşen Hep seni bekledim gelmeyen Çocuk seslerinde akşam üstleri Daracık sokaklarında küçük şehrin Köşe başlarını döner dönmez Anne sevgilerine karışıp Uzak dünyalardan gülümseyen Hep seni bekledim gelmeyen Hep seni bekledim gelmeyen Kavgasız, şarkısız ve umutsuz... Beklemek hep beklemek, beyhûde, boş Ne kalbim yitik sevgilerle sarhoş Ne de mesut bakışlarına vurgunum. Artık vakit geçti yorgunum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|