![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sarışının biri bir gün kütüphaneye gitmiş görevli görünce bana bir kola birde hamburger demiş görevlide burasi kütüphane demiş sarışın bu sefer sessiz bir şekilde bir kola bir hamburger alabilirmiyim demiş
![]() bir ütü masası ile sarışın arasındaki fark nedir? ütü masasının bacakları daha zor açılır ![]() Sarışın bir pizza ısmarladı. Pizacı sorar: 6 parçayamı böleyim, 8 parçaya mı ? Sarışın: 6 parçaya böl , 8 parçayı bitiremem. Sarışına arabanın sinyalini yanıp yanmadığını sorduğunuz zaman nasıl cevap verir ? ( Yanıyor, söndü, yandı, söndü, yandı,söndü...) Bir sari$in yolda yürürken bir muz kabugu görür ve ne der?CEVAP:Lanet olsun,2 metre sonra ayagim kayacak.... Bir esmer ile bir sari$in 100. kattan ayni anda atlarlarsa, yere kim önce cakilir?CEVAP:Elbette ki esmer,sari$in cünkü önce yolu sorar.... Bir sari$inin buzdolabinda neden her zaman bo$ bir su $i$esi bulunur?CEVAP:Hic bir$ey icmek istemeyen misafir de gelebilir.... sarışın kız arkadaşına sevgilisinden nasıl ayrıldığını anlatmış.Akşam eve geldi ve hemen bana sarılıp öpmeye başladı.Bende ona "seni birdaha görmek istemiyorum" dedim .oda gidip ışoğı kapattı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yakından Bakıyım...
Sarışın bomba partinin en önemli kişisi oluverdi birden. Hemen tüm erkekler etrafına toplanıverdiler. Köşede bir kadın kocasının kulağına fısıldadı: "Anlamıyorum, erkekler onda ne buluyorlar?" "Ben de..." dedi adam. "Gidip bir yakından bakayım." Gene mi alkol muayenesi? Sarışın yıldız adayı, üstü açık kırmızı arabasını gecenin bir vakti iyice tenhalaşmış ve loşlaşmış Hollywood Bulvarı'nda hızla sürerken trafik polisi çevirdi.. - "Hanımefendi, ehliyetiniz lütfen.." - "Ehliyet nedir, afedersiniz?." - "Kredi kartı büyüklüğünde bir karttır, hanımefendi. Üzerinde resminiz vardır." Sarışın yıldız adayı cüzdanını çıkardı, içinden bir yığın kart döküldü. Üzerinde resmi olanı buldu, uzattı. Polis "Teşekkür ederim" dedi, "Şimdi de ruhsatınız lütfen.." Sarışın mahçup mahçup sordu gene.. "Ruhsat nedir?.." "O da deyim yerinde ise arabanızın kimlik kartıdır. Genelde torpido gözünde durur" diye sabırla yanıtladı polis.. Sarışın torpido gözüne uzandı. Orada gerçekten öyle bir kart vardı. Onu da polise uzattı. Polis ehliyet ve ruhsatı inceledi. İkisi de mükemmeldi. Görünürde her şey normaldi ama ortada da bir gariplik vardı. "Bir dakika lütfen" dedi sarışına ve motosikletinin yanına gitti, telsizle merkezdeki nöbetçi arkadaşını aradı. Olanlari anlattı. Merkezdeki sordu: "Kadin sarışın mı?.." "Evet!.." "Mavi gözlü mü?.." "Evet!.." "Süper mini mi giyiyor?.." "Evet.." "Göğüsleri kazağından fırlıyor mu?." "Evet.." "O zaman hemen arabanın yanına git ve fermuarını indir." "Ne çıldırdın mı sen?.. Ben bunu nasıl yaparım!" diye bağırdı trafik polisi. "Sen git dediğimi yap" dedi, merkezdeki.. Trafik polisi sarışının yanına geldi, fermuarını indirdi.. "Neee" diye bağırdı, sarışın.. "Gene mi alkol muayenesi.." kütüphane Yesil gözlü sarisinin biri kütüphaneye girmis. Dosdogru bankoya yürümüs. "Bir hamburger, bir patates ve bir de cola istiyorum" demis. Bankodaki adam saskinlikla sarisinin yüzüne bakmis.Bizim yesil mi yesil gözlü sarisin adamin anlamadigini sanip bagirarak tekrarlamis.: "BIR HAMBURGER, BIR PATATES BIR DE COLA ISTIYORUM!" Adam daha büyük bir saskinlikla yanitlamis: "Hanimefendi burasi kütüphane..." Yesil gözlü sarisin bunun üzerine "Ohh, özür dilerim" deyip neredeyse fisildayarak: "bana bir hamburger, bir patates, bir de cola lütfen" demis. anne ve 3 kiz tane sarisin kiz varmis annesi o üc kizini ayni günde evlendiriyormus 3 kiz ayni günde evlendiler gerdek gecesinde annesi kizlarin kapilarinda dinliyormus 1 kiz gülüyormus 2 kiz agliyormus 3 kizda hic bir sey söylemiyormus sabah olmus damatlar ise gitmislerdi annesi 1 kizina sormus kizim sen niye güldün anne eger komik birsey görürsem gülme demedinmi 2 kiza sormus sen niye agladin anne eger agriyinca agriyinca agla demedinmi 3 kiza peki sen niye sustun anne eger agzim doluyken gülme demedinmi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
burda bir şey var ama... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-28-2006 01:10 AM |
Gel Gell burda Ass Cleavage burda | Scorpionking2 | Adult eski arşiv | 1 | 06-30-2006 10:11 PM |
hepsi burda | Bostandere | Adult eski arşiv | 0 | 01-01-2006 03:23 PM |