![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AŞK SEVMEDİ İKİMİZİ
Biz aşkı sevdik ama Aşk sevmedi ikimizi… Olmadığın tek bir satır Yok şiirlerimde. Yürümediğin tek bir yol, Yüreğimin üzerinde. Düşmediğin tek bir gölge Islak kirpiklerimde.. Ve aldığım tek bir nefes yok Senin olmadığın yerde…. Ben seni böyle sevdim sevgili! Böyle içten,böyle inceden Böyle derinden… Hain bir sızı gibi yerleştin içime. Yüreğinin koridorlarında sana mahpus kaldım. Ayaklarım sana doğru giderken, Sen hep bir adım geride kaldın. Ve ben sensizlik cehenneminde Usul usul yanarken, Gölgemden ayrı tuttum gölgeni Senin ateşinden… Ben seni böyle sevdim sevgili! Soğuk *******de içimi ısıttım Buz tutmuş gözlerinde… Düştüm,hırpalandım…hatta ağladım Tesbih tanesi gibi bir bir.. dağıldım Ve parmaklarımı.. alnıma bıraktığın kara yazgının üzerine kapadım... tamam biliyorum sende yanıldım. ama usanmadım, yılmadım, yine de aşka sarıldım.... belki gözlerim yitirdi mavisini. belki zaman eskitti içimin düş perdesini.... ve belki sadece ben kaldım geride bu aşkın nihayetinde… açmadığın tek bir çiçek yok mevsimimde.... doğmadığın tek bir gün..gökyüzümde ve görmek istediğim tek bir yüz senin olmadığın yerde….. ben seni böyle sevdim sevgili! rüzgarlar savruluyorken içimde yağmurlar üşütüyorken ellerimi, ve sensizlik kuşatıyorken bedenimi, bile bile bir zehri içmek gibi, zevk alıyorum seni sevmekten... kapayıp gözlerimi sensizliğinde nihavent şarkılar söylüyorum bir de mısra mısra dökülerek, hece hece bölünerek, Biz aşkı sevdik sevgili, tuttuk iki ucundan belki biraz ağır geldi düşürdük avucumuzdan… biz aşkı sevdik sevgili ama korkaktı aşk sevmedi sevemedi ikimizi…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|