![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bak GÖzlerİme
Tanriya Yalvardim Ben Senİn İÇİn GÖrdÜm Senİ Sizliyor Benİm İÇİm Bİr Bardak Suyu Elİnden İÇem Verİr İken Suyu Bak GÖzlerİme Bİr Tanem Bak GÖzlerİme İnan, İnan Sana Çok Sevdİm AŞki Buldum Senİn Yaninda ÜzÜlme Sen Bak GÖzlerİme Kader GÖsterdİ Sana Bana AĞlar İken Dayan Bana AŞkimi SÖyledİm Ben Sana Dİnler İken Bana Bak GÖzlerİme Bİr Tanem Bak GÖzlerİme İnan, İnan Sana Çok Sevdİm AŞki Buldum Senİn Yaninda ÜzÜlme Sen Bak GÖzlerİme 01.09.2005 İhsan GÜl AŞkimi Yuttum Kader’İmsİn Sen Benİm Alnimda Yazimsin Kalbİme Verdİm Sana Kabul Edermİsİn Bana OturmuŞtuk Senİnle Yanyana Bİr GÜl’Ü Hedİye Verdİn Bana Alinca GÜl’Ü Senİn Elİnden AŞk İÇİn BaĞlandim Ben Sana AŞkim Dİye Sarildim SÖzlerİne İnandim İlk GÖrdÜĞÜm GÜn Senİ Kalbİme Aldim AĞladim Derdİmİ Unuttum Senİn İle AŞkimi Yuttum Senİn İle Zehİr Dİye Verseler Suyu İÇeceĞİm Senİn İle 09.08.2005 İhsan GÜl Bİzİm İnsanlar Sorma Sevİlmekten Soru DoĞru Cevabi AlmiŞsin Oku ÇikarmiŞlar GÖzlerİnden Uyku Bumudur Sevİlmenİn Sonu Bİzİm İnsanlar Sevİlmek İrade İster GÜÇ İster Varmi Kİ Sende İrade Haydİ GÖster AÇ KalmiŞ İnsanlari Doyasiya Besler Sevİlmeyİ Bİlen Bİzİm İnsanlar Sevİlİrken Irk İstemez, Soy İstemez SevmedİĞİ İÇİn Kİmseyİ Kİn Beslemez Kalbİmİzden HİÇ Sevgİ Eksİlmez Mutluysa Sevmelİ Bİzİm İnsanlar Sevİlmenİn Siniri Varmidir? Var İse Kural Ne Olmalidir? Temelİ Anne, Baba, Evlatmidir? Sevgİnİn Temelİnİ Kİmlere Sormali Bİzİm İnsanlar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|