![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben bir gün seni sevsem
Şöyle saçımı sakalımı tarayıp sizin sokaktan geçsem Sen o sırada camda olsan yada bahçede kuşlara yem atsan göz göze gelsek bir gülüş fırlatsan aklımı başımdan alsan Ben bir gün seni sevsem Tıraş olup, güzel kokular sürünsem Parlasam şöyle biraz Sokağın köşesinde beklesem seni görünce ayağım takılsa düşsem önüne hani kazara Tutsan elimden kaldırsan ayağa İşe bak dilim tutuldu ya Ben bir gün seni sevsem Giyinip, kuşanıp, ayakkabılarımı cilalayıp Otobüse binecekken sana denk gelsem Sessiz bir merhabayla yanaşsam yanına Adını sorsam utanaraktan bilmiyormuşçasına O küçücük yüzünde o küçücük gülüşünü görsem Durdurup dünyayı Saatlerce gülüşünü seyretsem Ben bir gün seni sevsem Bir şeyler yazsam Ellerin kadar beyaz bir kağıda Yemeğe davet etsem mesela Ve o durakta, yada sokakta köşe başında Tutuşturup eline kaçsam o anda Ben bir gün seni sevsem Akşam yemeğini hayal etsem Durakta, sokakta, köşe başında Seni beklerken Tam dalmışken sen çıkagelsen Gelişini fark etmesem, heyecanlansam Elimdeki sigarayı atmayı unutsam Dumanından rahatsız olduğunu anlayıp O an sigarayı bıraksam Ve sen o küçücük yüzündeki O küçücük gülüşle başka zaman desen Arkanı dönüp çekip gitsen Ben bir gün seni sevsem Reddedilmek ne demekmiş öğrensem Akşama senin için gözyaşı sipariş etsem Sigarayı da bıraktım içemem Sabaha kadar yıldızlarla dertleşip Sana şiirler dizsem Sitem etsem O küçücük yüzündeki o küçücük gülüşe Ben bir gün seni sevsem Kafayı çekip ansızın çıksam karşına O ilk gülüşü yüreğime fırlattığın sokakta Dilimin tutulduğu köşe başında Ansızın çıksam karşına Bir gülüşle girip Çıkmak istemediğin Yüreğime davet etsem seni.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|