![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sisman miyim Sorusuna Verilecek Cevaplar
-kız arkadaşınız sorduğunda hiç bakmadın "hayır hayatım ne alakası var" şeklinde cevaplamanız gereken soru. eğer azıcık bi baktıktan sonra bu cevabı verseniz vay halinize. -sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana şişman diyebilmek için bi 10-20 kilo vermen gerekir... -ben şişman mıyım? -yok canım, bir kaç kaçak kat var ama istersen yıkabilirsin -hö??! -insan hissettiği kilodadır. -köşeyi dönerken önce göbeğin, biraz sonrada suratın görünüyosa... -evet oylesin.ama bi de iyi tarafindan bak.bir yere gitmek icin artik yurumen gerekmiyor,yuvarlansanda olur. - -bişe sorcam... ben şişman mıyım ? -eh biraz.. - yuh yane.. insan bari balık etlisin iri kemiklisin falan der -ulan balık eti mi kaldı, yiye yiye et balık kurumuna döndün -sisman degilsin ama ....un buyuk -hayır tombişim -hayir caniiimm dal gibisin... ama kalin bi dal... - ben sisman mıyım? - onemli olan ruhunun kilosu hayatim! - ben şişman mıyım? - ne kadar hızla koşabilirsin? - ne alakası var ya cevap versene bana. - ne kadar hızlı koşabilirsen ona göre yalan yada doğru söylicem. - ?! k:ben şişman mıyım? e:yok canım balık etisin k:yani fazla kilolu degilim e:yani bi balina en fazla kaç kilo olabilir ki? k:balina nerden cıktı? e:ben sana balık etli derken balinanın etinden bahsediyodum ---ben şişmanmıyım ---hasan lan gel konuşan fil - ben şişmanmıyım hayatım + hayır husniye sen balık etlisin - evet hayatım saol + ama gemi yutmuş bi balık - ayrıldık |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 62 Times in 38 Posts
Üye No: 1084
İtibar Gücü: 1561
Rep Puanı : 3280
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 44695
İtibar Gücü: 1306
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() qüselmiş
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güzeldi saoll..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 73 Thanked 8 Times in 5 Posts
Üye No: 44627
İtibar Gücü: 1340
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() eh ayrılın artık o kadar söze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Bence en güzel cevap doğruyu söylemek ama her hali ile sevdiğini de söylemek...
Hatta şişman olan kişi üzülüyorsa sevdiği kişi ona her türlü morali vermeli hatta ve hatta onunla perhiz yapmalı spora başlamalı motive etmeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|