![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benden Anlamadın Şiirden Anla
Benden anlamadın şiirden anla Bir gülüşünle yaşadığımı Kavgalıyım sensiz geçen zamanla Hayatttan bir zevk almadığımı Benden anlamadın şiirden anal Gör halimi neden bu işkenceler!? Zalim misin,neden zulum edersin? Güzelim birgün güzelliğinde geçer Diyen olacak mı sana “NERDESIN”? Gör halimi neden bu işkenceler!? Sevda nedir aşk nedir göreceksin besbelli Derdimin dermanının sen olduğunu Verecek misin bilmem bana bir teselli Gördüğünde içimdeki o gülün solduğunu Sevda nedir aşk nedir göreceksin besbelli Gülüm neden kaçarsın uzaklaşırsın benden? Zararım mı dokundu seni düşündümde? Sen gülsün ben bülbül zarar ne bülbülünden Belki sende anlarsın bir aşka düştüğünde Gülüm neden kaçarsın uzaklaşırsın benden? Gül sensin bülbül ben bülbül gülsüz olur mu? Neden bu işkenceler ne istersin bülbülden? Uzaklaşmak ne diye ?!!!Bu tavır konulur mu? Bir gün pişman olup kaçacaksın kendinden Gül sensin bülbül ben bülbül gülsüz olur mu?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|