![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Dert Etme
Sana kocaman olsun sabah ve Başucuna bıraktığım öpüşlerim Ben seni gün boyu yollarda ve Ağaç gölgesinde, ayakta düşlerim Sana kocaman olsun Aklıma gelen dileklerim Sana sonsuza kadar olsun Senin için yaşattığım heveslerim Sana kocaman olsun yaş gününde tebessüm Elimde küçücük de olsa bir hediyeyle olayım Kapının ziline basabileyim korkmadan bu kez Ve saklanmadan hayallerimi anlatabileyim yedi düvele Sana kocaman olsun umudum Öyleki bir gün evelden gelişini Ufuklara bakmadan görebileyim Sana kocaman olsun Sana sonsuz olsun Sana olanca haşmetiyle Sana tüm bencilliğimle kıskanç Ve sana sadece sana olacak halde Seni bir başkasıyla yan yana koymadan Sana çok uzaklardan gelen bir yolcu gibi aç Sana çöldeki kuru otlar kadar susuz Sana yıldızlar kadar ışıl ışıl gözlerle Sana sadece bir damlasını al dileğiyle enginimden sevdamın Ve sana hiç sitem etmeden olsun Kocaman olmasa bile senden gelen Sana kocaman olsun mutluluk Sana koskocaman olsun yaaaaa Çok çok ama çok kocaman olsun mutluluk Beni dert etme
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|