![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim İçin Birsin
Umudun kenarına baraka yaptım Sadece senin sayende Umudu bir kereliğine tatmak amacıyla Bir umutsun Bir karşı koyuşsun sen yalnızlığıma Umarım birbirimize okuyabiliriz Sen istedikten sonra ortak bir dille yazabiliriz Tabii ki mürekkebim bitmeden Bir şiirsin Bir defa dökülecek olan dudaklarımdan Böyle bakmayı nasıl başarıyorsun Okulu mu var bunun Nasıl ilk görüşümde benim içimde uyandın Bir bakışsın Bir tek sana ait sevgi sıcağı gözlerine Sesimi tüm insanlara Duyurmak istedim ilk defa Hiç çekinmeden hiç duraksamadan Bir haykırışsın Bir bir bütün insanların ezberlemesini isteyeceğim Bugüne kadar hep kendim oldum Bir tek yalnızlığımı benden saymadım İlk defa bunu seninle başardım Bir isyansın Bir tek yalnızlığıma mualif Aslında hepsini severim Bana göre kötüsü yoktur Ama en çok seni sevdim Bir çocuksun Bir kişiyi istediğim gibi şımartabileceğim hayatımda Hiç bu kadar istememiştim hayatı yaşamayı Seninle birlikte bunu da başardım Bunu senin de anladığını bilemem Bir sevdasın Bir kere beni hayata bağlayacak olan Fazla umutsuz olduğum düşünülebilir Ama sen olmazsan ne anlarım Senin olmadığın hayattan Bir intiharsın Bir kere bile gözümü kırpmadan gidebileceğim İçimde seni ilk hissettiğimde Açıklayamadım kendi kendime Sağol sen gösterdin bana Bir varoluşsun Bir tek eskimeye yüz tutmuş kalbimde İnsanların bir şeye neden Gözü kapalı bağlandığını Hiç anlamamıştım seni görmeden Bir tutkusun Sonsuza dek umutsuzca bağlanabileceğim Bugüne kadar nasıl geldiyse Öyle yaşadım hayatı Fakat seni tanıdıktan sonra karar verdim Bir amaçsın Bir tek yoldan ulaşabileceğim Bir tek sensin Bir tek sensin ''Menekşe Bakışlı''
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|