![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİR TRAVESTİ ÖLDÜ
BİR GECE KALDIRIMDA Atıldı Arabadan Bir Gece Vakti Kanlar İçinde Bağırdım Taksi Gelmedi Bağırdım Polis Gelmedi Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda Ve Yüreğim O Gece Hiç Uymadı...... Kimlik Sapması Kabulüm Peki İnsanoğlu Senin Aklın Başındamı Namusun Pazarlıktamı Olmaza Olur Derken Ve Atarken Arabadan Bir Travesti Azmı Zarardı Onyedisinde Çocuklarımıza Gözlerinin Önünde Çıplak Ölürken Kadınlarımız Örselenmedimi Kucaklarken Bir Travestinin Katilini Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda Ve Yüreğim O Gece Hiç Uyumadı..... Suçluyuz Çünkü İtiyoruz Açlığa Çünkü Açız Çünkü Sapığız Bazen Yol Bırakmıyoruz Fuhuştan Başka Suça Ortağız Aslında Kimliğini Kaybederken Bir İnsan Vuruyoruz Zayıf Yerinden Ve Öldürüyoruz Ölmezse Düşünmüyoruz Eğlenirken Bize Dönüyor Bıçağın Ucu Bizi Yaralıyor Sonra Ve Tecritlere Sığınıyoruz Yaraları Sarmak İçin Ve Birdaha Vuruyoruz Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda Ve Yüreğim O Gece Hiç Uyumadı...... Ne Olur Bacağı Olmayan İnsan Gibi Doymasını Sağlasak Ve Susuz Kalmaktan Korktuğumuz Gibi Musluk Kapatırken Birgün Özsüz Birgün Namuzssuz Kalmaktan Korksak Başka Bir Dünya Başka Sığınma Durakları Evet Korusak Kendimizi Ama Öldürmesek Yaşarken Allahın Verdiği Canı Kul Almasa Pis Hevesi İçin ....Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda Ve Yüreğim O Gece Hiç Uyumadı Hipokrat Ağlamazmı Yürek İsyandamı İnsanlık Utanmazmı Bir Travesti Ölürken Para Attım Alamadı Giysi Attım Çıplaktı Kadındım Korktum Ölmekten Bağırdım Polis Gelmedi Bağırdım Taksi Almadı Bağırdım Sesim İndi Geceye Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda Ve Yüreğim Ogece Hiç Uyumadı..... Anne Diye Bağırdı Ölürken Onunda Bir Annesi Vardı Muhtemelen Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda Ve Yüreğim Ogece Hiç Uyumadı.....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|