![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızlığa mahkum etti beni bu sevda
Kayboldum o sonu olmayan boşlukta Unuttum her şeyi Unutuldum Her şey bitmişti Beni terke ettiğin gün Uçurum kenarında beklerken seni O yağmur taneleri vuruyordu yüzüme Tıpkı bir kursun gibi Bir aşk fırtınasında kaybolmuştum Oradan oraya savruluyordum Ağladım hem de Günlerce ağladım ******* boyu yalnızlık vurduğunda gönlüme Üşüyordum Korkuyordum o sinsi karanlıkta Ve kimse hatırlamıyordu beni Göz yaslarımı kimse silmedi kendimden başka Günler geçiyordu Ve Ben ruhumu yalnızlığa rehin bıraktım Bir kenarda uçurum bir yanda maf edilmiş hayatım Ruhumu nasıl kurtara bilirdim bu acıdan Yardım aradım Ama kimse duymadı beni Çığlık attım sesim çıkmadı Eğer beni bırakacağını önceden bilseydim Bu karanlıkta olacağıma Bir kursunla beynimden atardım seni O zaman beni unutman daha kolay olurdu Çünkü toprakla boğuldum şimdi ben Ve mezarımda bir çiçek bile yok Beni bıraktığın güne lanet olsun Seni unutmadığım o gün benim meğer ölümümmüş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|