![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyorum yoksun artık
beklenenlerin olduğu yerde. Dut ağacının altındaki hasret kokan çiçekçide de. Beni dut ağacına seni çiçeğe benzetiyorum. Dut ağacının gövdesinde kocaman bir yara Çiçek yaranın önünde müşteri bekliyor. Karıncalar girip çıkıyor yaraya Çiçekçi kadın sırtını dayıyor yaralıya Yetmezmiş gibi kuşlar konup dallara Pisliyorlar sarı ,yeşil yapraklara . Birden metalik renkli bir araba zınk diye durdu İnen adam çevreyi süzdükten sonra havalıca kapıyı vurdu. Menekşe, nergiz, karanfil dururken Gitti , hasret renkli gülü buldu. Uzattı gösterdi arabadaki eli şakağındaki kadına binlerce bombalar patlattı, atılan yapmacık kahkaha. Geldiği gibi giderken metalik renkli araba İstenmeyen dikenler sokuldu ağaçtaki yaraya. Topal adam yürüdü seke seke Aklı takıldı dut ağacı ile hasret renkli güle Dikenler çıktı kovuktan boy boy yokuş yukarı sıra oldular Hep bir ağızdan : Seni terk eden herşeye gülümse dediler . 01.05.1985 YAYLADAĞI
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|