![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey..........
Ey vefa! Ne güzeldir her kilidi açan anahtar olmak Ne kotudur her anahtara kilit olmak İşte orada! Prangalar yemiş yorgun yüreğim... Ey umut! Ama alnım yıldızlarda,soğuk bedenimi izliyorum göklerden Sana ait ama sensiz bir benlikle.. Kollarımda suskun bulur sessizlik Bir kısık dağ ateşinde uyanırken yıldızlar tek. Ey sevgili! Bana kış oldun baharlarda O yüzdendir ki baharlarım kıştır benim Ey rüzgar! Uzaklarda mi kaldın simdi.. Hani ayni sabaha doğacaktık Batarken sensiz buralarda Ben evet ben !bir ay yalnızlığına oynuyorum. Tek sahne ,tek perde,tek kayboluş Tek kişilik bir oyun muydu hepsi? Ey Çile! Ne olur bana gözyaşının bittiği günden bahsetme Bana sen değil senin hasretin yeter Ne olur bana derdin bittiği günden bahsetme Ey Aşk! Gel bir daha dol içime , Götür beni buralardan,bu şehirden,bu diyardan Savur beni sevgili kokusunun yetişmediği bilinmeyene Ve bana asla ona ait bir şey söyletme Ey olum! Bana bakma öyle ,varsa hesabin kes bileti,kir kalemi Ama bana Onu hatırlatan ölmeleri yaşatma yeter. Ey hayat! Sende yaşadım her şeyi,her çileyi,her bin kere yıkımı Bir kere yaşamayı Ben sendeydim ama sen bende değildin Onun içindir ki sensiz acıyorum kollarımı ölüme
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|