![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu gönül kaç derde hep sabreder
Yumruklarımı sıktım Ama acılarımı sineme çektim daim.. Yorgunum, Miadı dolmuş bir kentin sevdası Hala içimde sessizce uyur, Akdenizin dalgaları her akşam Yalnızlığımı yüzüme vurur.. Kimse kimseyi bilmez Ne derlerse desinler Mevla der ya; Bu dünyada herkesin kendine yeter derdi var.. Ben en çok güllere vurgunum En sevdiğim dostuma “gülüm” derim daim En çok kızdığım kimseye de yine; “bak gülüm” derim Tek sermayem güldür benim Ben gül alıp gül satarım, Gül mevsiminin Ve gül şehrinin aşığıyım ben, Solan her gül için Benim ömründen bir gün daha gider.. Bir dost arıyorum, Kaç derde düştüm Yakınımda göremedim kimseyi Elimden tutan olmadı benim Üstelik de gittiler teker teker, En son “Fransız İhtilali” yaşamıştı ruhum! Yumruklarımı sıktım Bu derdi iyi bilirim Anlayacağınız ilk değil bu Bu gönül bu derde de sabreder yine.. Bir dost arıyorum, Ama param yok! Meşhur bir zatın sözüdür, hep derim Yeri gelmişken tekrar edeyim; Ben aldanabilirim belki, e malum insanım, Fakat aldatmam hiçbir kimseyi, Çünkü ben müslümanım, müslüman.. Bir dost arıyorum Fransız ihtilalini unutmak istiyorum, Bu yola tek sermayem olan Sevgi ile çıkmışım..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|