www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-16-2006, 02:08 PM   #1
bugrahan
Daimi Üye

bugrahan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1567
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi : bugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond repute

'Eşimin yüzüğünü veririm'
Galatasaray’ın dünkü Divan toplantısında konuşan Seyfi Çelikkalp’in bu sözü salonu hüzne boğdu. Fener’e çatan Çelikkalp, asgari ücrete yakın geliri olduğunu belirterek, ‘Kulübünü seven kampanyaya katılsın’ dedi.

Lisedeki divan toplantısında Seyfi Çelikkalp’in ‘Kulübe yardım için ölen eşimin yüzünü vermek istedim. Fener büyük kulüp diyorlar. Yerlere yatarak puan alıyorlar’ şeklindeki sözleri duygu rüzgarları estirdi. Çelikkalp’in konuşması sırasında duygulanan 2. Başkan Gürsoy ‘Bu düşünce 100 bin dolar değerinde. Riva Projesi’nin incelenmeden reddi yönetimi moralsizliğe sürükledi. Bugünkü gelirlerle UEFA, Süper Kupa veya Devler Ligi’nde başarı olmaz. Herkes yardım etmeli. Emekliliğim geldi. İş hayatında başarılı olanlar yöneticiliğe soyunmalı’ dedi. Eski bakanlardan Mükerrem Taşçıoğlu ise ‘Bizi kuruttunuz. Başaramayan gider. Riva’nın satışına evet ama size güvenilmiyor’ diye tepki gösterdi.
bugrahan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı