![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1567
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 'Eşimin yüzüğünü veririm'
Galatasaray’ın dünkü Divan toplantısında konuşan Seyfi Çelikkalp’in bu sözü salonu hüzne boğdu. Fener’e çatan Çelikkalp, asgari ücrete yakın geliri olduğunu belirterek, ‘Kulübünü seven kampanyaya katılsın’ dedi. Lisedeki divan toplantısında Seyfi Çelikkalp’in ‘Kulübe yardım için ölen eşimin yüzünü vermek istedim. Fener büyük kulüp diyorlar. Yerlere yatarak puan alıyorlar’ şeklindeki sözleri duygu rüzgarları estirdi. Çelikkalp’in konuşması sırasında duygulanan 2. Başkan Gürsoy ‘Bu düşünce 100 bin dolar değerinde. Riva Projesi’nin incelenmeden reddi yönetimi moralsizliğe sürükledi. Bugünkü gelirlerle UEFA, Süper Kupa veya Devler Ligi’nde başarı olmaz. Herkes yardım etmeli. Emekliliğim geldi. İş hayatında başarılı olanlar yöneticiliğe soyunmalı’ dedi. Eski bakanlardan Mükerrem Taşçıoğlu ise ‘Bizi kuruttunuz. Başaramayan gider. Riva’nın satışına evet ama size güvenilmiyor’ diye tepki gösterdi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
eşimin kalçası ve delikleri | ismim_yok | Adult eski arşiv | 17 | 01-21-2009 01:00 AM |
Kendi Yüzüğünü Kendin Yap.. | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 02:52 AM |
'Kararları ben veririm' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 01:56 PM |
07/16/07 - Sevigen: Villamı kanıtlasın, veririm | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 10:39 AM |
Şırıngalı yüzüğünü Kurtlar Vadisi’ndeki gibi batırdı / 1 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-01-2006 02:20 AM |