![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ( görmesem de sen yaşa kalbimdeki yerinde , insan arıyorum insanlar içinde)
yalan söyleme bana gözlerin inkar ediyor unuttum deme bana ellerin inkar ediyor sevmiyorum deme sakın dillerin inkar ediyor sildim seni deme aman kalbin inkar ediyor sızlanıyorum tek sana özlemimi sorma gittiğime pişmanım dönüşümü sorma Ciğerindeki Habis eritmiş seni de me sana ne ALLAH yine yaktın beni artık yaşamak bahane acı günler hep üstüme yürüyecek senden sonra gölgesinde oturacaktık bahçemde bıraktın acı yara dokunmayın bana benim artık sonum kesin kadavra yaralı kuşum gelirim merak etme verilirken sana camide-sala ibrem artık ekside duracak nefretle kinle içmem suları artık pınarlarından dur da dinle düşünceme düşüyorsun kaybettim herşeyimi seninle sözlerin dolacak *******ime bırakırsan beni kendimle bu şehrin her karesinde tek sen varsın duman duman silinmezsin gözlerimden dudaklarından dursa da zaman aynamda iki yüzüm var hep yalnızım sanma yalan bahtıma kimseyi istemem ölsen de yetersin şiirlerde kalan İZMİR, 07 .09. 2004
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|