![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seninle şehrin her sesinde sözlerimizi bıraktık
her yerde yürüdük gözlerimizle baktık son bir defa ben baktım şehrin her tarafına hayata anlamlar bulmaya çalıştık tuhaf ilginç ve gıcık sen başımı dizlerinin arasına koyup uyurdun sana bakardım saatlerce bakmak isterdim anlamak isterdim seni o gülücükler saçan tatlı çocuk ben hep platonik olmam derdim hayaller gerçeklerle boy ölçüşemez hayaller çocuklar içindir oysa gerçekler sen hep büyü artık bense bilmiyorum dedim benim hep kafam karışık canım sıkkın miğdem kötüydü sana hep sessizce sarılmak isterdim ne bileyim sen hep... ne düşünebilir ki insan sevdiği biri hakkında önce konuştuklarını bile anlamadan sonra tanımlayamadığım bakışları sen gidince hiçbir hüzün bırakmayacağım içimde tadında bırakacağım hüznü hiç de ağlamayacağım sen gidince istediğime bakma hiç huyum değildir ağlayınca insan kötü olurum bilirim sen gidince sensizlik de koymayacak bana çünkü umursamamayı öğreneceğim dertleri senin de dediğin gibi kadere inanmak bu olsa gerek nerden sonrası kader ve neden sonrası kader işte bundan sonrası kader "hoşçakal"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|