![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geceye mavi yaşıyor saatlerim
bir başınayım, yapayalnız. Dirençlerim azaldı korkudan gönlüme söz dinletemiyorum sürgünüm sanki ömrüne uzandığı yerden doğruldu hayallerim olmayacak onca şey varken ve ben senden tam da kopacakken dayandırmak zor sensizliği bu kalbe paramparça olmuşum. Ağıtlar yakıyorum hala bana vermediğin aşka peşinden geldiğim her dakika kopmak yerine sıkı sıkıya bağlanıyorum sana. Ellerin Azrail gibi Bir kere gelsen maviliğe doğacak sabahlarım. Kadehlerim dolup dolup boşalacak adadıklarım gelecek peşimden bazen iyi ki yoksun diyorum. Sevgisizlik kör etmiş beni sonra da daralıyor tüm damarlarım. İçten içe bitiriyorum hayat denilen filmi kan revanım senden geriye savaş açtım anılara fırlattığım her resim karesinde gülümsüyor şimdi göremediğim yüzün karaca bulutlar etrafımda duvar her baktığımda biraz daha eriyor senden arta kalanlar. Seher vaktinde kopan bir çiçek yüzü solgun az biraz da gerçek şimdiyi yaşasan keşke belki o zaman bu kadar vakit geçmez bir an önce sığınak kurmam için kalbine. Çok zor ardımda bırakmak ama geceme armağan ediyorum seni mavilerini de aldım ki üzülme.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|