![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1
Hem bir insanım Düşüm kapıdır dünya’ya, Hemde bir düşüm Kapım insandır dünya’ya. .......... 2 Şaire söyleten şarap değil, Dertliyi soluklatan sigara değil, Ben bir gediğim, söyleten de Soluklatan da benim .......... 3 Ben bir düşüm sonum olmaz Gülüm solarsa da günüm dolmaz .......... 4 Dağda biten güldür deli de insan Zamanda yiten hem gündür hem de insan .......... 5 Derde bir Hekimi Sarman olmazsa diyarı harman da Her bahçıvanın gülistanında olur ruh, Meliki İman... .......... 6 Uzaya gidecek insan neylesin nesefi, Halı hazırda kolu, bacağı, kafası Zaten olmuşken çanak, çömlek, tencere(yle akraba)... Sorumsuzca delmesiyle OZON’u Sanki robot torunu mu nefessiz ölecek... .......... 7 Para her kapıyı açar derler Gönül bahçesine bahçıvandır derler Ne gönüller gördüm bahçesinde Hurî’ler Gönlünde Nurî’ler besler .......... 8 Tabulara yaslanma, Ne tanrı ile oyna, ne para ile Her oyunu kuralına göre Ve de biteceğini bile bile oyna... .......... 9 Sen bir kurttun, akşamları uludun, Ben bir Nuh’tum, cesaretimle uluydum Sen bir kurttun, dişleklerinle ulu’dun Ve ben bir sulh’dum, yürümeye Zincirlerimle ve esaretimle koyuldum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|