![]() |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57961
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir sevdiğim vardı
Üniversitemin ilk gününde Evet diyebildiğim İlk bakışımın onda olduğu İLKİM BENİM Sevdiğimle davamız vardı Her yerde barış olacaktı Yoksul kalmayacaktı Memlekette kültür olacaktı İLK MAYISLARIM BENİM Küçücük bir mekanımız vardı Sıcak insanları gibi fincanları da sıcaktı Çatısı bile sıcaktı ORADAKİ ANILAR BENİM Taksim maceralarımız vardı İki saat otobüs yolculuğumuzda Kimseyi görmezdi gözlerim çünkü Sevdiğimin yanındaydım O YOLCULUKLAR BENİM Konferanslarımız vardı Tartışacak çok, çok şey vardı Çalışan beyin(ler) görmek harikaydı O TATLAR BENİM Bir hayalim vardı Sevdiğimle hayalimizdi Bahçeli bir evimiz Birde kemal imiz olacaktı O HAYAL BENİM HAYALİM Bitmeyen kitaplarımız vardı Keşke, keşke herkez kitap okusaydı O SATIRLAR BENİM Şairlere hayranlığımız vardı Onlarla tanışma heyecanımız ve SUNAY AKINIMIZ vardı O ŞAİRLER HEPİMİZİN Sarı bir tramvayımız vardı Her Pazar uğrayıp tad bırakan Aramızdaki uzaklığı olan Keşke herkes radyo dinlese O TRAMVAY HEPİMİZİN Bitmeyen türkü hikayelerimiz vardı O TÜRKÜLER ARTIK HER YERDE Duygularımın oluşturduğu Mektuplarım vardı o mektuplar ki Yazarımı keşfetmişti O yazar bana neler neler itiraf etmişti O YAZAR SEVDİĞİMİN TA KENDİSİYDİ Benim bir özelim vardı Sevdiğimle bile paylaşamadığım Yasak diye değil Günah diye değil Benim özelim diye Sevdiğim beni anlayamadı O ÖZEL YİNE BENİM ÖZELİM Benim bir heyecanım vardı Herkes sevdiğimi sevmeliydi Annemle tanışması bana yetmişti O HEYECAN BİZİM HEYECANIMIZ Sevdiğimle izlediğimiz Filmlerimiz vardı O SAHNELER BENİM Farklı bir tabiat vardı Yalnız sevdiğimle fark ettiğim Sanki güneş bir başka güney Ay bir başka aracı BU HİSLER BENDE SAKLI Bir endişem vardı Saadetimizin bitmesiydi Bu, nedensiz gerçekleşti Nedeni belki ev ziyareti yapmamam Belki de nedensizdi Ortada bir gerçek vardı Hiç ummadığım bir zamanda Sevdiğim beni bırakıp gitmişti Olsun, Artık benim bir de hasretim var BU BAMBAŞKA BİR ÖZLEM Ne o ilkleri unuturum Ne bu ilki unuturum
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|