![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul mum, ben yanıyorum
Kirpiklerinden salınan gözyaşı oluyorum Bir avucum, avucumda umudum Kırkikindi yağmurlarını ben ıslatıyorum… İstanbul tabutum ,ben yunmuşum Kelebek ömrüyle hayata koşulmuşum Kaldırımlarında bana da bir ömür sun Bir güvercin gibi gelip dalına konmuşum. İstanbul yağmurum, ben ıslanıyorum Koylarında Fatih’in saçlarını tarıyorum Ayasofya da Bizansı ufalıyorum Ey İstanbul seni Osmanlı gibi seviyorum. İstanbul yolum , ben yürüyorum Seni kendim gibi biliyorum Buradaymış sonu yolun ,ben ölüyorum İstanbul’u yağmuru özler gibi özlüyorum. Akşamı ezanlarınla karşılıyorum Takvimlere inat üçer beşer ölüyorum Korkum sende kalsın,bana dönüyorum Seni kendim gibi seviyorum İstanbulum… Bakir taraflarımla kendimi sundum Varlığı hiçliğimle buldum En çıplak taraflarımı soyundum Ben sende ölüyorum istanbulum. Bölük bir sevdayı soluyorum Umutlarımı kaldırımlarında yoruyorum Kundağında küçük bir çocuk oluyorum Pamuk şekerim gibisin İstanbulum… İstanbul kum ,ben savruluyorum Şehrimin gözlerine doluyorum Vapurlarla sevişen dalgaları duyuyorum Seni Allah a emanet ediyorum İstanbulum…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|