![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saat…?
Burada saat yok Burada umut yok Burada yarınlar yok Bekledim gelmedin Son duygularımıda yadım orada Şu anda içim boş günlerim sınırsız uzun Bitecek diye bekledigim bir şey yok Bütün güzel duygulara gün ışığında bakıyorum Güzellikler içinde yaşıyorum Güzellikler içinde atıyorum adımlarımı Burada Zamana dair Sevgiye dair Aşka dair Kötülüğe dair bir düşünce yok Sensiz burada ilk defa mutluyum İlk defa rüyalara dalmadan yaşıyorum Son Duygulardı Son umutlarımı Sana dair her şeyi orada bıraktım Şimdi bir ilki yaşıyorum Herzaman istediğim güvendiğim şekilde Eğer sen beni isteseydin İçtiğim son sigaranın dumanında beni bulabilseydin Damarlarımda akan son damla kanımda Aldığım son nefesimde Eğer isteseydin o güzlekliklerin içinde Yanımda olabilirdin Ama senin o isteksiz güzelliklerin içinde Bir anda boğularak can verdim Senin bile haberin olmadan Senin bile ummadığın yerde can verdim Sevgimin en güzel yerinde Senin yüreğinde öldüm Senin yüreğinde Seni seviyorum demen yeterliydi Hayata dönmem için Seni seviyorum demen yeterdi Yeter di…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|