![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yýllardan yýllardan sonra bu þehir,
Bu bahçeler,bu kalp,bu zalim gece.. Ýçinde hep ayný þarký söylenir; Ýçimde hep ayný garip düþünce. Yýllardan yýllardan sonra bu þehir, bu bahçeler,bu kalp,bu zalim gece.. Sanki çocukluðum dallarda gülen Ve beni çaðýran telaþlý sesin. Kalbime bir ýþýk gibi dökülen Þimdi hangi uzak dað köyündesin. Sanki çocukluðum dallarda gülen Ve beni çaðýran telaþlý sesin. Seni hangi gurbet alýp götürdü, Hangi gurbet çaldý güzelliðini? Sen ey içimdeki en güzel türkü; Duydum mevsimlerle tükendiðini. Seni hangi gurbet alýp götürdü? Hangi gurbet çaldý güzelliðini? Nasýl bir oyuna geldi bahtýmýz? Mesafeler nasýl ayýrdý bizi? Bu küçük þehirde býraktýðýmýz Dönüþü olmayan günlerimizi. Nasýl bir oyuna geldi bahtýmýz? Mesafeler nasýl ayýrdý bizi? Huzuru unutmuþ eski bahçeler Tedirgin bir ýþýk yüzer dallarda. Boþanmýþ yoluna bembeyez seher Bir ölüm tufaný gibi baharda. Huzuru unutmuþ eski bahçeler Tedirgin bir ýþýk yüzer dallarda. Ýþte kapýndayým yorgun,periþan Ýþte kapýndayým vursunlar beni. Vursunlar sevdiðim bir kuþ yerine Bir kurþun sesiyle deðiþsin dünyam Bir kurþun sesine hasret gövdemi Sersinler bu þehrin bahçelerine. Ýþte kapýndayým vursunlar beni Vursunlar sevdiðim bir kuþ yerine. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|