![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Konum: İstanbul
Mesajlar: 28
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 45094
İtibar Gücü: 1978
Rep Puanı : 70010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Malzemeler
Beyaz Muhallebi 4 su bardağı süt 1 su bardağı nişasta 1 su bardağı şeker 1 paket kare kakaolu bisküvi Oraletli Muhallebi 4 su bardağı süt 1 su bardağı nişasta 1,5 su bardağı şeker 1 paket arzuya göre Tang Yapılışı Beyaz muhallebinin tüm malzemeleri bir tencereye konur, pişirilir. Sıcakken tepsiye önce beyaz muhallebi dökülür Diğer bir tencereye de oraletli malzeme konur, pişirilir. Beyaz muhallebinin yüzeyini kapatacak şekilde kakaolu büsküvi döşenir, üzerine hemen oraletli muhallebi konur. Soğuduktan sonra birkaç saatte dolapta bırakılır, dilimlere bölünerek servis yapılır. üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Afiyet Olsun. :shifty::kiss::001_ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|