![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ![]() Usul usul konusuyorlar aralarinda Denize bakiyorlar bazen - çatalini gezdiriyor biri tabaginda - Gölgesi bir kus ölüsü Karsida yeni budanmis agacin - Olsa, baslangiçlar sona kalsa - Kolyesiyle oynuyor kadin - tabagimda soyulmus elma - Saatime bakiyorum sık sık Kapiyi gözlüyorum arada Biraz sogum mu geliyor ne - kapatir misin - Sinirli bir kirmizilik suya batiyor Düsünüyorum, ansizin bir dost yüzü Görmemistim de yillarca. Gelse Degismis çok, yaslanmis da Sigarami yakiyor durmadan Istemem diyemiyorum - ama yakmasa - Konusuyoruz -konusuyor muyuz - Yazmayi birakmis çoktan Gerçi bir roman taslagi varmis kafasinda "Bir elimde elma elmada bir el" Diyorum Hayretle bakiyor yüzüme Bir bardak bira içiyor, çekip gidiyor az sonra. Kadrani kirmizi saat Plasterle tutturulmus kirik cam Surda burda plastik çiçekler Evet, aralik kapidan soguk geliyor Tam kalbimin üzerine bu aksam. Ölüm Sen en güzelsin bu saatlerde Büyütmüs yetistirmissin beni Söyler miyim hiç sana hayran olmasam. Bugün de ince, bugün dekirildi kirilacak Bugün de Tam nerede kalmissam. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|