![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Psikolog, "Din adamlarına psikolojik eğitim verin" diyerek intihar etti... 05.02.2008 09:16 İstanbul Şişli’de, “Camilerde, kahvelerde verilen vaazlara inanmayın” yazılı pankart açan 36 yaşındaki psikolog Tevfik Gökhan Baransel, çıktığı teras katından atladı. Beton zemine çakılan genç adam, olay yerinde öldü. AFİŞLE ÖLÜME ATLADI İş psikolojisi üzerine kitapları bulunan 36 yaşındaki psikolog Tevfik Gökhan Baransel, saat 10.30 sıralarında Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde çalıştığı 7 katlı binanın teras katına çıktı. Üzerinde “Din adamlarına psikolojik eğitim verilmesi zorunludur. Kahvelerde ve camilerde verilen vaazlara inanmayın” yazılı afişle bir süre bekleyen Baransel, çevredekilerin ve polisin uyarılarına rağmen aşağıya inmedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Baransel’in atlama ihtimaline karşı branda gerdi. Genç psikolog daha sonra, çevredekilerin korku dolu bakışları altında elindeki afişle ölüme atladı. Açılan branda yerine beton zemine doğru kendini bırakan Baransel, büyük bir hızla yere çakılarak hayatını kaybetti. ‘Oğlumun telefonuna 3 garip mesaj gelmişti’ Anne Ayça Baransel, oğluna 3 garip telefon mesajı geldiğini, bunların içeriğinde “kimsin, niye cevap vermiyorsun” şeklinde yazılar olduğunu belirterek, şunları söyledi:“Gökhan’a ‘oğlum polise bildirelim’ dedim. O da bana gerekeni yaptığını söyledi. Ne olduysa son bir buçuk günde oldu. İyi değildi. Hastaneden randevu almıştım. Neden böyle bir şey yaptı anlayamadım.” Akşam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|