![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ![]() Aksam oldu, yildizlar üsüstüler semâya, Ben, çikmaz sokaklarda cebren yürümekteyim... Binbir türlü mâtemi tasirim sellerimde; Tâkatsiz ellerime sinmis sineli itrin, Her animsadigimda eririm ellerimde! Hicranli yüregime düsmüs düseli hatrin, Ismin pâyitaht geçer gönül düvellerimde� Aksam oldu, su mevsim bahar olsa ne yazar? Meyansiz kaygilarla kerhen çürümekteyim! Tut ki, bir üveyigim bu kivrimli sokakta, Ben irmagin menderes çizenini severim! Ya da son demlerini süren hasta, yatakta� Dört yanimi çeviren burçlari deviririm, Yine bulurum seni, ahdettigim safakta! Aksam oldu ey canan, artik duy vaveylâmi! Kar yagarken saçima, ben can kürümekteyim! Benim de bu beldenin leylinde nâram oldu, Lakin anlayamadim özrünü bu kâbusun, Evvelâ devâmdi yâr, ne çâre, haram oldu! Yetti benim yaygaram, susun dertlerim susun, Idam sehpami çeken gülüm - dilârâm oldu! Aksam oldu, yildizlar üsüstüler semâya, Ben, çikmaz sokaklarda cebren yürümekteyim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|