![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutulmayan anılar vardır hani;
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı, ayık kafaların anlayamayacağı; Yaşanılan, yaşatılan ama zamanla kaybolduğu sanılan. İşte o anılardan biri vardı ki, unutamadığım , Yüreğimden söküp atmaya kıyamadığım, Bir haziran ayının serin serin deniz kokulu akşamında yaşadığım o anımı. Ayrılsakta seninle, gece sonrası aydınlığında..... Kararan dünyamın,kaybolan ışığıydı..... Karadeniz karanlığında doğan güneşi. Bir horon döngüsünde gelmiştim göz göze Unuturmuyum hiç? Horonun o deli sersenişinde dökülürken göğsünden . Üç ayaktan biri sendin; vurdun yüreğime; Karadenizin hırçın dalgası mıydı? Yüreğimi parçalayan Ya da sebepsiz gözlerin mi? Dönmemek üzere; Bilemem... İşte hangi sebepten olursa olsun; İnadına batırdığım gemilerimin anısına Unutamam! Akarken gözlerinden yaşlar yüzüme. Bir buseydi o yüzümdeki beş parmak iz öncesi Dudağından kalbime; Kayboldum bir yetmişlik sonrası. Divane aşkın mıydı? Özlem duyduğum, Karadeniz sen kokuyordun..... Yada sen Karadeniz'din. Yada Dadaş yüreğim sefildi Bastırsada tüm hırçın dalgaları göğsünde..... İnan sevdim esmer kız, Düşünemeyeceğin kadar.... Kaybolurum sensiz liman liman, Yakarım Karadeniz'i Gülbeyaz Bir yetmişlik sonrası.........
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|