![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelenler durmuyor hayatımda
Ah koltuğum, Tahtırevanım Oğlumu ağırladım dün Bakır sinide İftar sofrası Kedisi ağlıyord gittiğinde Bavuluna sığmadı Ah koltuğum, Tahtırevanım Maviyle söyleştik Önceki gün Olmaz dedi Olmaz bu sevda Ve bırakıp gitti Güle güle mavi Anam, babam, dostlarım Gitsem hayatları dar Gelseler hayatım var Eninde sonunda ben yanlızlığım Ah tahtırevanım, koltuğum Ve yalnız açtığım oruçlar En çok canımın yandığı Evlerin camlarından ,bir akşam vakti Seslere karışan ışıklar olur Telefonla güç ister Akıl ister kardeşim Morali bozuk Herhangi bir davaya Bilmez ki Kapayınca telefonu En çok ben ağlarım Kartondan yapılmış hayatım Dağınıktır muhtemelen Gelenler durmaz hayatımda Ara durak gibiyim Son trenin çığlıkları susuncaya kadar El sallarım gidenin ardından….. Evimi ocağımı Terk edeli çok oldu Ben istedim Ellerin elini tutsun diye Kara gözlüm dönermisin bilmem Dönsen ne olur bilmem Mutfağımda yabancı eller Sevdiğim dolaplarıma dokunur Sevdiğim yatağımda uyur En çok Beyaz evimde ellerin olması koyar Üstelik seninle Yanında harcanmış Bir gençlik vardı Yanında dev bir çınar vardı Şimdi enkazını topladığım Anlamadın karagözlüm Sen benim ilk aşkımdın En çok dualarla Sana benzesin diye Bir evlat verdim Annelik benim En naif halimdi Anlamadın Ben senin ölen ,annen ,baban,kardeşin oldum Ben senin her şeyin oldum Sırtını dayayanın oldum Sen yaslandıkça beni devirdin karagözlüm Az dinlemedin Hayatla kavgalarımı Ailemin üzerimde bıraktığı enkazı Az dinlemedin zayıflıklarımı Yetersizliklerimi Bölüştüğümüz koca bir hayat vardı Koca bir kavga vardı Ben yine çok çalışıyorum Üretiyorum deli gibi Ve beni sevmiyorlar bu yüzden Kaç tayin yedim Kaç sürgünü sevdim Emeklerimi aldılar Üstelik bunları Hiç hakketmadim Üstelik ekmek kavgası veren Bir anneydim ben Hayatım kartondan hayatlar gibi Küçük bir esintide devriliyor Yeniden yapıştırıyorum Ben güçlüyüm hala Ben dişliyim bilirsin Ama depremlere yetmiyor Bazen direncim Hoş seninleykende Yalnız yaşardım depremleri Bazen aşık oluyorum Seviyorum ben Kırık dökük hayatları Devralmak olmuyor Ve ben ayrılıklara Dayanıksızım biliyorsun Hayat işte akıp gidiyor Oğlumuza çok iyi bakıyorum Hayatta yaptığım en doğru şey biliyorsun Sana yetişmiş bir evlat gönderiyorum Elini her öpmeye geldiğinde Harçlık vermiyorsun Benim gücüm yok karagözlüm Onun dalları kırılmasın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|