![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bizimki Bingöl sokaklarında
Yaşanmış bir aşktı Yaş 12 Yaş 45 33 yıl Bir ömür hikayemiz varmış meğer Hani aşklar vardır Aşktır yani Her yanlış aşk gibi yakar Her yanlış aşk gibi Bitmez bittiği yerde Bizimki böyle bir şeydi işte Sonra bir fırtına Bir kasırga Savrulmuş iki insan Bitmeliydi karagözlüm Anlatması zor Anlaması zor Yalnız sendede öylemi bilmiyorum Yeni gelen hiçbirşey İlkinin yerini tutmuyor O ilklik O naiflik Her şey orda duruyor işte Ve ben yeni fark ediyorum……. Nefesim daralıyor son günlerde ki pakete çıkardım sigarayı Senden sonra….. Ciğerimin çürüdüğünü söylüyor doktorlar Ve ben ölmeyi düşünmüyorum Bırakırım sigarayı Bir türkü yakarım geceye Ve sabaha güneşle uyanırım Ne güneşler batırdım ben Ölmek için çok erken Yaşamak için geç değil karagözlüm Her şeye rağmen hayat güzel İyiki anılarım var İyiki bugünüm var Oğlum Ve asi ruhum Ve yaş 35 yolun yarısı ise Yaş 45’ te yarısı…. Aşk kapıda belki Hayat tomurcuk bazen Hem ben babaanne olmak istiyorum Hem keskin kalemimi kim aldı’ki elimden Belki birgün karşılaşırız Oğlumuzun düğününde Veya bastonla Hayat sanada iyi davransın Karagözlüm Bunları sana niye anlatıyorum bilmiyorum Oğlumuzu uğurladım Benimki gelip giden bir yolculuk işte Belki beni en çok sen bilirdin Kimse durmuyor hayatımda Ara durak gibiyim Son trenin çığlikları susuncaya kadar El sallıyorum gidenin ardından Hoşça kal karagözlüm Ellerin elini tut diye ben dedim En çok beyaz evimde ellerin olması koyar Üstelik seninle Ben bu gece içeceğim Bir şarap alacağım Nazımın şiirini dinleyeceğim hatta Oy Memedim Memedim Ben bu gece sarhoş olacağım Ben bu gece ağlayacağım Ben bu gece biteceğim….. Kadın olmayı, anne olmayı, insan olmayı Çok sevdim ben Hayat sınadı Hiç üşenmeden Ben bu gece içeceğim Seni unutuncaya kadar Oğlumun hasretine alışıncaya kadar Gidenlerin ardından küfredinceye kadar Ben bu gece içeceğim Ve sarhoş olacağım Hoşça kal karagözlüm Ve sabah yeniden uyanıpİnatçı ruhumla Merhaba hayat diyeceğim Ve feleğin çemberini çevirmeye yürüyeceğim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|