![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen gittin
Ve burada kırık kalpler bıraktığını sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Seni yutmak istiyorum Ben karmaşanın şehri Dört gözle yolunu gözlüyorum Sen gittin Ve sinsi bir gülümseme farkettim ağlarken gözlerin Görmediğimi sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Kılıçlarımı çıkardım ortaya Ben karmaşanın şehri Ölüm toplarım hazır Sen gittin ve kendi gidişin seni özgür kıldı sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Kelepçeler bekliyor seni Ben karmaşanın şehri İdam fermanın hazır Sen gittin ve kendine ait bir şarkın olur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Melodin ölüm marşı Ben karmaşanın şehri Sözlerin kendine ağıtın Sen gittin Güzel havalar seninle olur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Bütün fırtınalarımla seni bekliyorum Ben karmaşanın şehri Diken dolularım sırtına hasret Sen gittin Seninle birlikte yıkılırım sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Senin gibikaç kişiyi eskittim Ben karmaşanın şehri Hiçbiri sökemedi tuğlalarımı Sen gittin Ben karmaşanın şehri Karahan seni korur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Efendisiyim nice Karahanların Ben karmaşanın şehri Bedelini ödetirim isyanların Sen gittin Görünmez olursun sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Tepelerdir meskenim görürüm Ben karmaşanın şehri Köklerim yerlerin dibinde duyarım Sen gittin Ağlarım sandın Yanılmadın Ben karmaşanın şehri İlk kez bir insanoğluna ağladım Ben karmaşanın şehri Ölümsüzlüğüm aktı gözlerimden
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (02-07-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|