![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gökyüzündeki KARTANELERİNİN,
Varmış BİRER MELEĞİ Geldiğinde GÜNÜ,ZAMANI, MELEKLER KARTANELERİNİ AVUÇLARINA ALIR, DANS EDE…EDE Getirir... Bırakırlarmış YERYÜZÜNE. -Kar Yağıyor... SANKİ DANS EDİYORLAR... Diye Seyrederlermiş... İNSANLAR Bir Gün; Gökyüzündeki KARTANESİNİN BİRTANESİ.. MELEĞİNE; -Ne Olur Beni Demiş Beni… Gösterek... Yeryüzündeki BEYAZ BİR GÜLÜ … -O BEYAZ GÜLÜN Yanağına Götür, Oraya Bırak Ne Olur Diye Yalvarmış. -Neden? Demiş MELEĞİ Neden? O BEYAZ GÜLÜ İstiyorsun? -Ben Onu ÇOK AMA ÇOOOKKKK SEVİYORUM, Ona SEVDİĞİMİ Söyleyeceğim, Ne Olur Beni BEYAZ GÜLÜMÜN Yanağına Bırak Ne Olur... Diye Yalvarmış...Yakarmış... KARTANESİNİN BİRTANESİ. -OLAMAZ Demiş MELEĞİ, Sen Bir KARTANESİSİN, Bir GÜLÜ Sevemezsin Onun DİKENLERİ Var, Sana Zarar Verirler Ben Senin MELEĞİNİM,Kıyamam Sana... Fakat KARTANESİNİN BİRTANESİ -Ne Olur Ne Olur... Ben BEYAZ GÜLÜMÜ ÇOK SEVİYORUM Diye Yalvarmış. MELEK Dayanamamış Yalvarmasına… Yakarmasına… KARTANESİNİN BİRTANESİNİN, Almış Avuçlarına İndirmiş Yeryüzüne DANS EDEREK … Ve.. Bırakmış Usulca BEYAZ GÜLÜN Yanağına. Çok Sevinmiş KARTANESİNİN BİRTANESİ, Çok Mutlu Olmuş Ve BEYAZ GÜLÜNÜN Kulağına Doğru Uzanarak -SENİ ÇOK SEVİYORUM,SENİ ÇOK SEVİYORUM Diye FISILDAMIŞ,FISILDAMIŞ… Fakat... BEYAZ GÜLÜN Sahibi DİKENLİ DALLAR Bir de Ne Görsünler. BEYAZ GÜLLERİNİN Yanağında Bir Yabancı Var, Nereden Bilsinler KARTANESİNİN BİRTANESİNİN BEYAZ GÜLLERİNİ ÇOK SEVDİĞİNİ, Endişenlenmişler... BEYAZ GÜLLERİNE Zarar Verecek Diye.. Ve.. DİKENLİ ELLERİNİN Tersiyle Bir Vuruşta Düşürmüşler Yerlere… Oradan Geçen Birileride ÇİĞNEYİP EZMİŞLER KARTANESİNİN BİRTANESİNİ… Bunu Gören GÖKYÜZÜNDEKİ KARTANELERİ VE MELEKLERİ; -Ne SuçuVardı? SADECE SEVİYORDU Demişler, Çok ÜZÜLMÜŞLER, Çok KIZMIŞLAR, Çok SİNİRLENMİŞLER… Ve…. Hepsi BİRDEN… O Üzüntüyle.. O Kızgınlıkla… O Sinirle.. YERYÜZÜNDEKİ Her Yere.. Her Şeye.. Ve.. BEYAZ GÜLLERE SALDIRMIŞLAR…SALDIRMIŞLAR… '''İŞTE DOSTLAR...TİPİLER BÖYLE OLUŞMUŞ BİR GÜN İÇİNİZDE BİR TİPİ OLUŞURSA BİRAZ DÜŞÜNÜN… SABIRLI OLUN BİRAZ BİLİNKİ... TİPİLERİ OLUŞTURAN KÜÇÜK... KÜÇÜCÜK … KARTANELERİNİN BİRTANELERİDİR''…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|