![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2028
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Libya’da İtalya Reform Bakanı Roberto Calderoli’nin üzerinde Hz. Muhammed karikatürlerinin bulunduğu tişört giymesini protesto edenlerin eyleminde 11 kişinin ölmesi iki ülke ilişkilerini gerdi. Muammer Kaddafi liderliğindeki Libya Yönetimi, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’yi "bakanlarına hakim ol" diye uyarırken Calderoli, yoğun baskı sonucunda istifa etmek zorunda kaldı.
Berlusconi, Kaddafi ile "dostça" geçtiği bildirilen bir telefon görüşmesi de yaparak duyduğu üzüntüyü bildirdi. Kaddafi’nin oğulları ise Berlusconi’den hükümetini kontrol altında tutmasını istediler. Libya polisinin, önceki gün Bingazi’deki İtalyan Konsolosluğu’na saldıran kalabalığa ateş açması sonucu 11 kişi ölmüş, en az 67 kişi de yaralanmıştı. Berlusconi ise ayrılıkçı Kuzey Ligi’nin kontenjanından kabinede bulunan bakandan istifasını isterken Calderoli, "İstifamın tansiyonu düşüreceğini sansam görevden ayrılırdım" diyerek koltuğunu bırakmak istemedi. Kuzey Ligi lideri Umberto Bossi ile yaptığı iki saatlik görüşme sonrasında Calderoli, "Üzerime daha fazla çamur atılıp utanç verici oyunlar oynanmasını engellemek için istifa ettim" açıklamasını yaptı. Bingazi’deki kanla noktalanan eylemin ardından Libya İçişleri Bakanı Nasr Mabrouk ve kent emniyet müdürü görevden alındı.
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3941
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() iiiiiiiii olmuş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4405
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() bılgıler ıcın saol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Komşunun telefonu kocaya ev bastırdı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2008 04:53 PM |
16:04 Erzurumspor Basın Sözcüsü Aydın; "Bakan Akdağ'dan, Bakan Unatıkan haraketini be | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 04:26 PM |
Canaydın bastırdı karar çıktı /27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 09:31 AM |
Ve karakış bastırdı /27aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 09:21 AM |
karikatürcü geldiiii hanımmm :):) | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-20-2006 12:37 PM |