![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2028
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arayacağımız kişinin IP adresi diyelimki ( 214.205.xxx.xx ) ve kullanıcı ADSL ile bağlanıyor.
Şimdi Explorer ı açıyoruz ve adres satırına http://214.205.xxx.xx yazarak ilk adımı atıyoruz. Ve karşımızda modemin kontrol panel girişi. ADSL modemlerde çoğu kullanıcı modemin şifrelerini değiştirmez şansınız varsa bu değiştirmemiştir. Kullanıcı adı : admin Şifre : admin Şeklinde bir giriş yapmayı deneyin. Giriş başarılı ve işte modemin tüm ayarları karşınızda. Buradan kullanıcının ADSL kullanıcı adını ve şifresini bulacağız. Türk telekomun verdiği kullanıcı adı ve şifre sıtandart sayılır. Kullanıcı adı : kurbanınadı@ttnet Şifreside : telefon numarası dır şimdi **** diye yazan şifreleri gösteren bir program bulun ve şifre bölümünde yazanları decode edin ve karşınızda kurbanın telefon numarası. Daha sonra telekomun sitesinden rehberde numarayı aratın ta ta karşınızda kurbanın adres bilgileri var hayırlı olsun. Tüm modemlerde kontrol panel şifreleri ve kullanıcı adları farklı olduğu için size bir araştırma yapıp çeşitli modemlerin kullanıcı adı ve şifrelerini yazıyorum. Airties RT210 logine tıkla Allied telesyn user : manager Pass : friend Apache user : setup veya root Pass : root Asus user :admin pass :admin Aztech user :admin pass :admin Billion Bipac user :admin pass : password Cnet user :admin pass :epicrouter Corecess 3112 usb user :admin pass :corecess3113 Corecess 3113 eth user :admin pass :corecess3113 Dibeg 108 user :dare pass : (boş geç) D-Link, Datron ETHERNET, Datron USB, Link SYS ve USB Robotics user :admin pass :admin Dost GVC user :dost pass :dost Eicon Diva user : boş bırak pass : boş bırak Geek, hicomm, Inca, Loopcom ve paradigm user :admin pass :epicrouter Mercury ADSL user : boş bırak pass : boş bırak Origo user :admin pass :kont2004 pikatel user : DSL pass : DSL Speedcom user :admin pass exant SpeedTouch 330, Speedtouch ve Thomson şifreyi paswword’u kendin belirle Tecom user :root pass :root Zoom X Serisi modem user :admin pass :zoomadsl ZyXEL user :admin pass :1234
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
finsternis (03-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Exclamation ***DİKKAT***APRANAX isimli ilaç ile ilgili... | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-01-2008 11:00 AM |
Telefon Nosunu Yazın Bilmediğiniz Adresi Öğrenin | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-20-2007 11:10 AM |
Msn Ip Numarası Bulma Programı | serkanoksuz | Eskiler (Arşiv) | 7 | 12-09-2006 04:06 AM |
Kiz Bulma FormÜlÜ | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-28-2006 02:12 AM |
ip bulma teknikleri | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-04-2006 11:09 PM |