![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4226
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zico ve Terim'e mesaj
![]() 4,5 aylık uzun sakatlığın ardından Pendikspor maçıyla sahalara geri dönen Serdar Kulbilge, gözünü önce Fenerbahçe, ardından da A Milli Takım'ın kalesine dikti. 8.2.2008 Pendik maçında süperdi Sezona başarılı bir giriş yapan, ancak talihsiz bir şekilde sakatlanan Serdar Kulbilge, 4,5 ay sonra sahalara dönmenin mutluluğunu yaşıyor. İlk kez önceki gün Pendikspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen milli kaleci, yaptığı birbirinden kritik kurtarışlarla göz doldurdu. Zico’nun, büyük olasılıkla pazar günkü Oftaş maçı kadrosuna alacağı Serdar, “Önce Fenerbahçe, ardından Milli Takım formalarını giyebilmek için beni çok uzun ve yoğun bir çalışma temposu bekliyor” dedi. ‘Volkan çok başarılı’ Takım arkadaşı Volkan Demirel’in tüm kulvarlarda kaleyi başarıyla koruduğunun altını çizen genç kaleci, “İyileştim ve bunda sonra rekabette ben de varım. Bu rekabet, ikimizi de hep hazır ve üst düzeyde tutacaktır. Bu da hem Fenerbahçe, hem de Ay-Yıldızlı takımımız için büyük bir şans. Lig’de önümüzde Gençlerbirliği Oftaş ve Çaykur Rizespor maçları var. Sezonun ilk yarısında hep bu tip takımlara puan kaptırdık. Bu kez daha dikkatli olup, kazasız geçmeliyiz” ifadesini kullandı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|