![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Korkmam yalandan koktuğum kadar, yılandan
Kahpelerin şerrinden, dostların ihanetinden, sahtekarların, sahte gülücüklerinden Korktuğum kadar, Korkmam, düşman da sarsa dört bir yandan Ne insanlar tanıdım, düşmanca dostunu vurduran, Ömrümce dost aradım, düşmanım kadar onurlu, duşmanım kadar gururlu Düşmanım kadar kalıcı olsun diye Bulamadım, oysa ne kadar ihtiyacım vardı, ben güçlüyken, yanlışıma dur diyene Yoksa hatamı yapmıştım güvenmekle, soframda yemek yiyene Kara bulutlar bile kendilerini göstermezler mi, gök yüzünden yağmurunu İndirmeden yer yüzüne, mertçe İşte ben herşeyi anlıyorumd a, anlayamıyorum insanın insana ihanetini,kalleşçe Korkmam, Korkmam gördüğüm hiçbir şeyden, Görmediğim her şeyden korktuğum kadar Aslında ne gerek var korkmaya, korkutmaya Kim olursan ol,ne olursan ol, hazırsan toprak olmaya Korkmam, Korkmam kellemi kesselerde, aforoz etseler de Can yakıp,gönül kırmaktan korktuğum kadar Söyleyin,aklı selim olanlar, kaleleri fethedip, ülkeleri yıkıp, yuvaları dağıtıp, Dünyayı insanlara zından edenler, Bir ömür sonunda akıttığınız kanların, aldığınız canların karşılığında, ellerinizde Kefen denilen üç metre bezden başka ne olacak, Onuda ölen için başkaları alacak, Peki neden? Korkmam, Korkmam hiçbir şeyden Nedensizlikten, nedensizlerden korktuğum kadar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|