![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslında sen
yolunu kaybetmiş semavi bir periydin gönlümün en müstesna tahtında oturan aşk mabedimin biricik dilberiydin daha yaşarken bana cenneti gösterdin benim için hayatın adı sendin bu soluk sevdanın güllerine sen can verdin âlemleri yakan, aysız *******de yıldızlar gibi parlayan o masmavi okyanus gözlerin damla damla gözlerime akardı aktıkça; dünyalar benim olur, biçâre yüreğimde kızılca kıyametler kopardı deliler gibi sana meftun olan ruhum önce Allah’a, sonra sana tapardı sevinçten sevda kuşlarım kanat çırpar kan kırmızı gelincikler ummana yelken açardı. Seni görünce başka varlığa dayanamayan güneş geceye durur serçelerin nutku tutulur, sırrını dökerdi aynalar salındıkça saçların fettan bir etek gibi kandiller söner, buz dağları yanar bahar yüzüne buseler kondurmak için yarışırdı rüzgârlar. Sanki gönlümün semalarında dolaşan efkar bulutlarının arkasına gizlenmiş gün batımıydın yakardı yalaz yalaz kızıllığın adını anmak bile unuttururdu bıçak gibi keskin soğukluğunu yalnızlığın. Uğrak yeriydin uykusuz *******imin ipek bir perde gibi sarardı kadife öpüşlerin işveli rüzgârlara verir bedbaht anılarını geçmişin titrek şafaklara kadar yudum yudum seni içerdim içtikçe mest olur yıldız yıldız düşlerime düşerdin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|