![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serin bir sonbahar gecesi
beyoğlunda Tenha bir meyhanenin eski bir masasında İki büklüm olmuşuz içmekten Saki koşturuyor meyleri, mezeleri Ordan bir İstanbul şarkısı çalıyor Eşlik ediyoruz beraber Bağıra çağıra söylüyoruz gülüyoruz, kahkaha atıyoruz, meşke dalıyoruz . Ne seni bekleyen oluyor evinde nede beni Desemde ,,,, Abin çoktan çıkmıştır yine seni aramaya Müjgan müjgannnnn diye bağırıp çağırıyordur yollarda Annem zaten sildi beni bu aşk yüzünden Oğlum nerdesin, anne müjganın yanındayım Oğlum sana en sevdiğin yemekleri hazırladım hadi gel, Anne sağ ol ben müjgan ile yedim Oğlum neyin var, anne ben divaneyim Ahhhhh, ahhhh Tabi kadıncağızda küstü bana O benim derdimde, bense müjganımın . Abisi aksi ,ağır abinin teki idi Müjgan pencereye çıkma Müjgan rakımı getir Müjgan kırarım kız bacaklarını Kırık bir kalp ile yaşıyordu gençliğini, Canım benim . Birgün çıkıp geldi Benim küçük virane dükkana Gözleri kan çanağı, yüzünde mor çizgiler Müjgan bana bakıp susuyordu Müjgan sustu, sustu, sustu Boğazındaki düğüm çözülünce Biz ne zaman mutlu olacağız Ne zaman yuva kuracağız dedi Paramız olunca dedim Bak hergün üç kuruş geçiyor elime Bir kuruşu annemle bana ,iki kuruşunu bize ayırıyorum müjganım dedim Müjgan yine sustu Gizlemeye çalışsada nazlı nazlı akıyordu damlalar gözlerinden İçime bir ok saplandı sanki ,şuramdan girdi Delip geçti gögsümü Hiçbir şey diyemedim Üç beş adım attı,sonra tekrar döndü baktı, gözlerinden yaşlar boşaldı Sanki bir melek gibi uçup gitti Gözbebeklerimde kaldı resmi . Mahalle çalkalanıyordu bir kaç saat sonra Kalabalığa koştum ne var ne oldu sordum Herkes sanki sana, bana, bize acıyordu Kimse ses etmiyordu konuşamıyordu Küçük bir çocuktan başka . Görenler anlatmış Gözlerinde yaşlarla önce gülümsemiş Sonra uçmuş kanadı kırık bir güvercin gibi boğazın sularına Hiç çırpınmadan gömülüp gitmiş Yüzü güneşe bakarak . O minik yüreği dayanamadı o büyük o kocaman acılara Söyle müjgan ,,,,söyle Ben nasıl dayanırım İçimde bıraktığın bu ağır, bu acı mirasla
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|