![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yığmışlar önüme bir yığın Dünya
Anlatılması gereken an olan Bacağıma dolanır bir sardunya Hem çiçek hem bana dert olanlardan... Bu kervanda bir çift gözüm devrana İzler izler,sizden sizi yazarım Farkında değilsin,bakarsın bana Gördüğün girdap,içinde ben varım... Kararım kesin,hedefim yokuşlar Koğuşlardan yana ben çok esefim Beni kızdıran,soğuk dokunuşlar Gerçeklere hasret kokar nefesim... Ne derdi var bu sivrisineklerin Hiç müsade etmez şiir yazayım Hikayemse; bir serin,birde derin Yazmak bitsin,mezarımı kazayım... Cezayı ben kestim,kendime kendim Dokunmayın! Bu genç borç ödemekte Her dalgın anımda,yıkılır bendim Ben ve *******,bir duvar örmekte... Yükselen yamaçtan,baktım maziye Sahte cennetlerle dolmuş yaşamım Bir mesaj var; bir davet,bir taziye Gönderen sokaklar,eski ahbabım... Küstahım belkide yalan devrana Eser dururum üstünde,sağ ve sol Çıkar yollarım büyük bir meydana Vicdan muhasebem; bir boş ol,bir dol... Kafamda ızdırap,masamda çile Okurum,beni içinde bulurum Kalemim üstad gibi gelse dile İnan,ikinci bir Necip olurum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|